Πακέτο αυτοκόλλητων του Ινστιτούτου Ρωσικής Γλώσσας «ΜΙΡ»

Καλησπέρα, αγαπητοί σπουδαστές!

Συμβαδίζουμε με τη νέα πραγματικότητα και θέλουμε να είναι για εσάς ενδιαφέρον και ευχάριστο να φοιτάτε στο ινστιτούτο μας. Θέλουμε να είστε περήφανοι για εμάς και εμείς, με τη σειρά μας, είμαστε πάντα περήφανοι για εσάς και τις επιτυχίες σας.

Στην εποχή της τεχνολογίας, εκφράζουμε συχνά τα συναισθήματά μας χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα σε μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα. Το ινστιτούτο ρωσικής γλώσσας «ΜΙΡ» δημιούργησε το δικό του πακέτο αυτοκόλλητων στο Viber!

Κατεβάστε το πολύχρωμο σετ αυτοκόλλητων και μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Έχουμε εικονογραφήσει απαραίτητες φράσεις και λέξεις όπως "γεια", "πώς είσαι", "καλημέρα", "καλά" και 20 ακόμη εκφράσεις που είναι χρήσιμες σε όλες τις περιπτώσεις της καθημερινότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο αυτοκόλλητων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://stickers.viber.com/pages/custom-sticker-packs/11eae85885c657709d7dabf94ac85213de27bd2ff41e7106?fbclid=IwAR32cFdzGzZUcolwlLYeomU0PaWM5If9beFPP9ujxxQOqhG2Ua3oMkELKlI

 

 

 

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.