Τα νέα μας

Τελευταία νεα

20 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023

"Είναι όμως καλοκαίρι"

Αγαπητοί συμμετέχοντες του πρότζεκτ «Σας καλεί η Μόσχα»!

Ελπίζουμε ότι προλάβατε να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις. Πριν φύγουμε για διακοπές, ξεκινήσαμε έναν ενδιαφέρον διαγωνισμό, στόχος του οποίου ήταν να βιντεοσκοπήσετε τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες. Θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας το τι είδατε, πού πήγατε (ακόμα κι αν δεν ήταν πολύ μακριά) και με τους οποίους ξοδέψατε τα πολύτιμα χρήματα του καλοκαιριού.

Απόλυτος νικητής, ξεπερνώντας τα όρια που έβαλε ο κορονοϊός, με έντονη την επιθυμία για μπάνιο στη θάλασσα, αναδείχθηκε ο Στανισλάβ Κουτσερένκο! Ως τον πιο γενναίο και τον πιο υπεύθυνο, του απονέμεται ένα πιστοποιητικό διάκρισης και δύο επιπλέον συνομιλητές στο πρότζεκτ «Σας καλεί η Μόσχα». Συγχαρητήρια!

Ο Στάνισλαβ έφτιαξε τους υπότιτλους ο ίδιος, ώστε να είναι πιο βολικό και κατανοητό στους Έλληνες συναδέλφους και συνομιλητές.

Η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 18-20 Ιουλίου 2020, κυρίως στην περιοχή ВДНХ (Μόσχα).

Στο παρασκήνιο το τραγούδι - "Είναι όμως καλοκαίρι" ερμηνευμένο από τον Alexander Barykin.

https://www.youtube.com/watch?v=hpnsUq4BE7Q

 
 

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.