ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ατομικά προγράμματα

Τα ατομικά προγράμματα του MiR απευθύνονται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή σε μεμονωμένα στελέχη ή εργαζόμενους από το χώρο του εμπορίου, της εστίασης, της ναυσιπλοΐας, της τοπογραφίας, των κτηματομεσιτικών, από τον κατασκευαστικό τομέα κ.ά., που θέλουν να εκπαιδευτούν στη ρωσική γλώσσα και ειδικά στον τομέα των επιχειρήσεων σε ατομικό επίπεδο, μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων.

Το MiR παρέχει εξατομικευμένα μαθήματα υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προτιμήσεις και απαιτήσεις σας. Τα μαθήματα γίνονται είτε στο χώρο μας είτε στο δικό σας ανάλογα με το τι εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Χάρη στο κύρος, τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την εμπειρία του MiR, θα εμπνευστείτε κι εσείς από την επένδυσή σας αυτή.

Με μαθήματα από έμπειρους καθηγητές αλλά σε προσιτές τιμές και με έμφαση στην προφορική επικοινωνία και την ειδική ορολογία κάθε τομέα, θα ξεχωρίσετε στον κλάδο σας.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.