Τελευταία νεα

Αγαπητοί  σπουδαστές, 

H απόφαση αναστολής λειτουργίας των πάσης φύσεως εκπαιδευτηρίων  προφανώς δεν αποτελεί δική μας απόφαση. Αποτελεί απόφαση του κράτους, έχει αναγκαστικό χαρακτήρα και ανακοινώθηκε με κριτήριο την αποτροπή διασποράς της νόσου.

Με βάση τις οδηγίες του κράτους, η πάσης φύσης διδασκαλία, όπως και η εξ' αποστάσεως εκπαίδευση, από τους χώρους της σχολής απαγορεύεται.  Επίσης, η πλειονότητα των καθηγητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών τελούν σε καθεστώς αναστολής σύμβασης. 

Τα μαθήματα, που δεν πραγματοποιήθηκαν την περίοδο αναστολής των μαθημάτων, θα αναπληρωθούν στο ακέραιο το συντομότερο δυνατό με την αντίστοιχη παράταση της περιόδου φοίτησης σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και των Εξεταστικών Φορέων.

Με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων, μετά το Πάσχα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα υπάρξει επανέναρξη της λειτουργίας των Εκπαιδευτικών Μονάδων.   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως θα προχωρήσουμε σε έναρξη των μαθημάτων εξ΄ αποστάσεως για το σύνολο των φοιτητών μας, ακόμα και αν δοθεί νέα παράταση της αναστολής λειτουργίας των Εκπαιδευτικών Δομών, .

Αυτή την περίοδο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχετε επαφή με τη ρώσικη γλώσσα.  Στο εγγύς μέλλον παρακολουθήστε τις δημοσιεύσεις του Ινστιτούτου  Ρωσικής Γλώσσας MIR  στο site μας κι στα κοινωνικά δίκτυά μας, όπως το Facebook κι το Instagram.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση, σας ευχόμαστε κουράγιο και ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

 

 Με εκτίμηση,

 Ινστιτούτο Ρωσικής γλώσσας MiR

 

Ενημέρωση για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ (SARS–COV-2) - ΑΝΑΒΟΛΉ ΜΑΘΗΜΆΤΩΝ

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών δομών της χώρας,

δημοσίων και ιδιωτικών, όλα τα μαθήματα του Ινστιτούτου Ρώσικης Γλώσσας MiR αναβάλλονται 

για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Τα μαθήματα μέσω Skype θα συνεχίζονται κανονικά.

Όποιος φοιτητής επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει μέσω e-mail στην γραμματεία μας το ενδιαφέρον του για διεξαγωγή ιδιαίτερων μαθημάτων μέσω Skype.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο αναπλήρωσης των μαθημάτων μέσω e-mail από την γραμματεία.

Θα υπάρχουν ενημερώσεις για τα σχετικά στο site μας.

 

Με εκτίμηση,

Ινστιτούτο Ρώσικης Γλώσσας MiR

Για μια άλλη φορά η Ιούλια Πιάτνιτσινα θα σας μιλήσει για την Αρμενία

και θα μοιραστεί τις εντυπώσεις της για αυτή την ξεχωριστή χώρα!

 

Τετάρτη 5/2/20 στις 20.30

 Είσοδος ελεύθερη

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.