Ελέγξτε το επίπεδό σας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ A1
Η επιτυχής περάτωση της εξέτασης αυτής σημαίνει ελάχιστο επίπεδο γνώσης της ρωσικής γλώσσας, επαρκές για περιορισμένο αριθμό καταστάσεων στην καθημερινή επικοινωνία. Επίσης, το πιστοποιητικό του στοιχειώδους αυτού επιπέδου σημαίνει επάρκεια και απαραίτητες γνώσεις για περαιτέρω μελέτη της γλώσσας και επίτευξη του επόμενου (βασικού) επιπέδου γενικής γνώσης της ρωσικής γλώσσας.

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Α2
Η επιτυχής περάτωση της εξέτασης αυτής σημαίνει αρχικό επίπεδο γνώσης της ρωσικής γλώσσας, επαρκές για βασικές επικοινωνιακές ανάγκες σε περιορισμένο αριθμό καταστάσεων, στη σφαίρα της καθημερινότητας και του πολιτισμού. Το βασικό επίπεδο είναι η ελάχιστη βάση για οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα σε περιορισμένη θέση. Είναι το ελάχιστο επίπεδο γνώσης της ρωσικής γλώσσας που απαιτείται για να γίνει κανείς πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (TORFL-I) / B1
Η επιτυχής περάτωση της εξέτασης αυτής σημαίνει μέσο επίπεδο επάρκειας στα ρωσικά, που επιτρέπει βασικές επικοινωνιακές ανάγκες της καθημερινής ζωής, στην επικοινωνία, την εκπαίδευση και την εργασία, σύμφωνα με το κρατικό πρότυπο της ρωσικής ως ξένης γλώσσας. Το πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου είναι απαραίτητο για την εισαγωγή σε ρωσικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (TORFL-II) / B2
Η επιτυχής περάτωση της εξέτασης αυτής σημαίνει αρκετά υψηλό επίπεδο γνώσης της ρωσικής γλώσσας, το οποίο καλύπτει τις επικοινωνιακές ανάγκες σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας. Η γλωσσική επάρκεια σε αυτό το επίπεδο επιτρέπει σε ένα άτομο να φέρει εις πέρας επαγγελματικές δραστηριότητες στα ρωσικά σε τεχνικές και μηχανικές ειδικότητες, καθώς και στις ανθρωπιστικές και τις φυσικές επιστήμες. Αυτό το πιστοποιητικό απαιτείται για την απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (TRKI-III) / C1
Η επιτυχής περάτωση της εξέτασης αυτής σημαίνει επάκεια για επαγγελματικές δραστηριότητες στα ρωσικά όπως φιλόλογοι, μεταφραστές/τριες, συντάκτες/τριες, δημοσιογράφοι, διπλωμάτες/τριες, διευθυντές/τριες που εργάζονται με ρωσόφωνο προσωπικό κ.λπ.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (TRKI-IV) / C2
Η επιτυχής ολοκλήρωση της εξέτασης αυτής σημαίνει επάρκεια της ρωσικής γλώσσας σε υψηλό επίπεδο, συγκρίσιμο με αυτό ενός γηγενή ομιλητή. Αυτό το πιστοποιητικό είναι απαραίτητο για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος στη φιλολογία και επιτρέπει όλους τους τύπους διδακτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων στον τομέα της ρωσικής γλώσσας.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.