ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

Ελέγξτε το επίπεδό σας

 

ТЭУ – Στοιχειώδες επίπεδο (Α1) 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του στοιχειώδους επιπέδου Α1, δίνεται το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και αποδεικνύει ότι ο υποψήφιος είναι ικανός να
ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας σε περιορισμένο αριθμό
καταστάσεων στη σφαίρα της καθημερινότητας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ζωής. To πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει πως υπάρχει μία επαρκής βάση για περαιτέρω μελέτη και εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.
 
ТБУ – Βασικό επίπεδο (Α2) 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του βασικού επιπέδου Α2, δίνεται το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και αποδεικνύει ότι ο υποψήφιος είναι σε θέση να
ικανοποιεί βασικές επικοινωνιακές ανάγκες σε κοινωνικά, καθημερινά θέματα και σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. To πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει πως υπάρχει μία επαρκής βάση για περαιτέρω μελέτη και εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας. Το πτυχίο αυτού του βασικού επιπέδου, απαιτείται για τη διεκδίκηση της ρωσικής ιθαγένειας στη Ρωσική Ομοσπονδία.
   
ТРКИ (TRKI) 1  - Πρώτο επίπεδο πιστοποίησης (B1) 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του πρώτου επιπέδου πιστοποίησης Β1, δίνεται το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και την ικανότητα του υποψηφίου να ανταποκριθεί στις βασικέςεπικοινωνιακές ανάγκες τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και σε κοινωνικά θέματα. Αυτό το επίπεδο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για συζήτηση σε διάφορα γλωσσικά περιβάλλοντα (εργασία, μελέτη, χαλάρωση). Αυτό το επίπεδο επάρκειας της ρωσικής γλώσσας είναι απαραίτητο για τους αλλοδαπούς που επιθυμούν πρόσβαση στα πανεπιστήμια της Ρωσίας.
   
ТРКИ (TRKI) 2  - Δεύτερο επίπεδο πιστοποίησης (B2) 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του δεύτερου επιπέδου πιστοποίησης Β2, δίνεται  το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και την αρκετά υψηλού επιπέδου ικανότητα επικοινωνίας σε όλους τους τομείς. Η επάρκεια σε αυτό το επίπεδο
επιτρέπει στον υποψήφιο να ασκεί επαγγελματικές δραστηριότητες στα ρωσικά
στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, των μηχανικών – τεχνικών δραστηριοτήτων και των θετικών επιστημών. Το πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου της ρωσικής γλώσσας είναι απαραίτητο για την απόκτηση πτυχίου προπτυχιακών ή/και μεταπτυχιακών σπουδών κατά το πέρας της φοίτησης σε ρωσικά πανεπιστήμια.
    
ТРКИ (TRKI) 3  - Τρίτο επίπεδο πιστοποίησης (C1) 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του τρίτου επιπέδου πιστοποίησης C1, δίνεται  το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και την υψηλού επιπέδου ικανότητα επικοινωνίας σε όλους τους τομείς. Η επάρκεια σε αυτό το επίπεδο επιτρέπει στον υποψήφιο να ασκεί επαγγελματικές δραστηριότητες στα ρωσικά ως ειδικός φιλόλογος, μεταφραστής, συντάκτης, δημοσιογράφος, διπλωμάτης καθώς και σε οποιαδήποτε ομάδα ρωσόφωνου δυναμικού. Το πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου της ρωσικής γλώσσας είναι απαραίτητο για την απόκτηση πτυχίων προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, ακαδημίας επιστημών, που αφορούν τις παραπάνω ειδικότητες.
   
ТРКИ (TRKI) 4  - Τέταρτο επίπεδο πιστοποίησης (C2) 
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης του τρίτου επιπέδου πιστοποίησης C2, δίνεται  το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τη γενική γνώση της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και υψηλού επιπέδου ικανότητα επικοινωνίας σε όλους τους τομείς, αντάξιας αυτής των εγγενών ομιλητών.  Το πιστοποιητικό αυτού του επιπέδου της ρωσικής γλώσσας είναι απαραίτητο για την απόκτηση προπτυχιακού ή/και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη ρωσική φιλολογία, στα φιλολογικά και παιδαγωγικά τμήματα καθώς και τη διδασκαλία και επιστημονική έρευνα στη ρωσική γλώσσα.
 

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.