ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εταιρικά προγράμματα

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε εταιρείες που θέλουν να επεκταθούν στη ρωσική αγορά και επιθυμούν να εκπαιδεύσουν από 3 και περισσότερα άτομα από τα στελέχη και τους υπαλλήλους τους για να είναι αποτελεσματικοί σε αυτό τον τομέα.

Καθώς οι απαιτήσεις της αγοράς αυξάνονται και είναι επιτακτική η ανάγκη για εκσυγχρονισμό και επέκταση, το MiR ανταποκρίνεται στις συνθήκες με οικονομικά, σύγχρονα και αποδοτικά προγράμματα.

Μαζί κάνουμε το σχεδιασμό τού τι ακριβώς χρειάζεστε και πώς θα συνεργαστούμε για να το καλύψουμε. Με έμπειρους καθηγητές ακριβώς στον τομέα αυτό και δοκιμασμένα προγράμματα σχεδιάζουμε αυτό που θα ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες εταιρικές ανάγκες σας.

Και εδώ τα μαθήματα γίνονται είτε στο δικό μας είτε στο δικό σας χώρο, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Όσοι προτιμήσουν τα προγράμματα αυτά θα επωφεληθούν από τη συνέργεια της ομάδας, την άμιλλα και τη συνεργασία.

Τα προγράμματα αυτά επιδοτούνται από το ΛΑΕΚ.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.