ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις

Με τα προγράμματα για επιχειρήσεις, το MiR απευθύνεται στο χώρο του τουρισμού αλλά και στον ευρύτερο τομέα του επιχειρείν.

Θα έχετε ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα, αν έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στους συνεργάτες ή πελάτες σας στη γλώσσα τους, για θέματα του ενδιαφέροντός τους.

Στον τομέα τον εμπορικό, των μεταφορών, των ασφαλειών, των κατασκευών, της επικοινωνίας, του τουρισμού, της ναυσιπλοΐας κ.ά., ο ρωσόφωνος συνεργάτης ή πελάτης σας θα σας εμπιστευτεί και θα σας προτιμήσει από κάθε άλλον Έλληνα, αν του απευθυνθείτε και στη γλώσσα του.

Τα προγράμματα για επιχειρήσεις καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, που απαιτεί επέκταση και εκσυγχρονισμό.

Με τον επαγγελματισμό που διαθέτουμε, τη μεθοδολογία και τη επαφή μας με την τρέχουσα πραγματικότητα θα σας βοηθήσουμε να χτίσετε ένα αποδοτικό επαγγελματικό μέλλον.

Το πρόγραμμα «Ρωσικά για επιχειρήσεις» γίνεται τακτικά είτε στο χώρο μας είτε και στο χώρο σας, σε ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν, και αποτελεί μια αποδοτική επαγγελματική επένδυση.

Περιλαμβάνει τους κύκλους Business Russian 1, Business Russian 2 και Business Russian 3, και σας δίνει την ευκαιρία να καλύψετε το επίπεδο που εσείς επιθυμείτε. Είναι ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που δίνει έμφαση στην ειδική ορολογία, την προφορική επικοινωνία και τους επιχειρηματικούς διαλόγους. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 3 μήνες και περιλαμβάνει 72 ώρες διδασκαλίας.

Καλύπτει το βασικό επίπεδο γνώσης, με έμφαση στην προφορική επικοινωνία, αλλά και τη δυνατότητα διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας στα ρωσικά. Σε κάθε επαφή και επικοινωνία μας θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, που θα σας εξασφαλίσει το συγκριτικό πλεονέκτημα στο χώρο σας.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.