Προς τους σπουδαστές

Αγαπητοί φίλοι!

Ξεκινάμε το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-21 κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον ιό.

Είναι άγνωστο το ποιοι κανόνες θα επηρεάσουν τη δημόσια ζωή, την εκπαίδευση.

Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό.

Ταυτόχρονα όμως, είναι μία κατάλληλη εποχή πρωτότυπης προσέγγισης στην εκπαίδευση, εύρεσης τολμηρών μεθοδολογιών και έξυπνων τεχνικών λύσεων.

Εμείς, στο Ινστιτούτο ΜΙΡ διεξάγουμε ήδη τα μαθήματά μας σε δύο διαστάσεις – σε πραγματική και εικονική!

Μπορείτε να βρίσκεστε στην τάξη, να ακούτε τον καθηγητή και να εξασκείστε. Μπορείτε, όμως, επίσης, να συνδεθείτε στο μάθημα μέσω του διαδικτύου (Skype, Zoom κ.λπ.), συμμετέχοντας πλήρως στο μάθημα, ενώ βρίσκεστε στο σπίτι, εκτός πόλης, σε ένα νησί ή σε άλλη χώρα.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πρόοδο στην εκπαίδευση!
Πιστεύουμε ότι αυτό δεν αποτελεί το όριο των σύγχρονων δυνατοτήτων!

Μαζί, αφουγκράζοντας τις ανάγκες σας, θα εφευρίσκουμε και θα εφαρμόζουμε ολοένα και περισσότερες, νέες μεθόδους,  προωθώντας την τεχνολογία σε ένα δια ζώσης μάθημα, που θα διεξάγεται από τον καθηγητή στην τάξη.

Ναι, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη ζωντανή επικοινωνία στο μάθημα με τους αγαπημένους μας μαθητές, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ότι η ζεστασιά, η ενέργεια και η αγάπη του δασκάλου για τη ρωσική γλώσσα να μεταδίδεται στον μαθητή με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε απόσταση.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες απαιτούν ιδιαίτερες λύσεις και εμείς αναζητούμε και τις βρίσκουμε για εσάς!

Πάντα μαζί σας,
Ελισάβετ Γιάνοβα και η ομάδα του Ινστιτούτου «ΜΙΡ»

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.