ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας "MIR" έχει την άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων της Ελλάδας να διδάσκει τη ρωσική γλώσσα ως ξένη. 

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι:

  • Το κτίριο του Ινστιτούτου είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για τη διαδικασία της εκμάθησης (αίθουσες διδασκαλίας με εξοπλισμό ήχου και βίντεο, χώρο αναψυχής για τους μαθητές και όλα τα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα).
  • Όλοι οι καθηγητές του Ινστιτούτου Ρωσικής Γλώσσας "MIR" είναι εγγενείς ομιλητές της γλώσσας και πιστοποιημένοι ειδικοί με άριστες δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία.
  • Το επίπεδο γλωσσικής σας επάρκειας θα επιβεβαιωθεί από ένα πιστοποιητικό παγκοσμίως αναγνωρισμένο. 

Η απόκτηση ενός πιστοποιητικού επάρκειας στη ρωσική γλώσσα, είναι ένα  σημαντικό πλεονέκτημα, που θα βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας, ειδικά στον τομέα της φιλοξενίας, στην είσοδο στο πανεπιστήμιο, στην πρακτική άσκηση και εκπαίδευση στη Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Η μοναδική αυτή γνώση θα αποτελεί μεγάλο προνόμιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.