Τα νέα μας

Τελευταία νεα

20 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023

Προσοχή! Έναρξη μαθημάτων

Αγαπητοί φίλοι!
 
Σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ της κυβέρνησης, το οποίο αφορά τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών, αυτά επαναλειτουργούν δια ζώσης  για τα τμήματα που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις προς απόκτηση αναγνωρισμένου τίτλου γλωσσομάθειας. 

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, τα μαθήματα για τους υποψηφίους των εξετάσεων στον χώρο μας  μπορούν να ξεκινήσουν με την προϋπόθεση τήρησης όλων των μέτρων προστασίας τόσο από τα ίδια τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών όσο και από τους σπουδαστές καθώς και της απαραίτητης διεξαγωγής αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) πριν την προσέλευση στο Ινστιτούτο.
Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) είναι υποχρεωτικός για τους σπουδαστές (ανήλικους και ενήλικους), τους εκπαιδευτικούς, τους ιδιοκτήτες ΚΞΓ καθώς και το διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Ινστιτούτου.
   
Επανερχόμαστε λοιπόν στη δια ζώσης λειτουργία μας, θέτοντας ως προτεραιότητα πάντα την υγεία όλων μας.
  
 
Οι παρούσες αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στη χώρα για την αποτροπή της διασποράς του ιού COVID-19 και οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της κατάστασης θα οδηγήσει σε λήψη νέων αποφάσεων. 
 
 
 
Η ομάδα του Ινστιτούτου Ρωσικής γλώσσας MiR
 

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.