ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Ινστιτούτο MiR έχει ως αποστολή και όραμά του να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες στον τομέα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας και γνωριμίας με τη ρωσική κουλτούρα.

Υιοθετώντας τις αξίες της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της εμπιστοσύνης και της εγκυρότητας, προσφέρουμε τη δυνατότητα για μεθοδική και έγκυρη εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας από κάθε ενήλικο μαθητή, όποιες και αν είναι οι ανάγκες του.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο μεθοδικό πρόγραμμα και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, που με επαγγελματισμό και μεταδοτικότητα διδάσκει στις τάξεις μας.

Στόχος μας είναι να γίνει η ρωσική γλώσσα εύχρηστο εργαλείο που εξασφαλίζει στο μαθητή την επικοινωνία και την άμεση γνωριμία με τη ρωσική κουλτούρα, τη λογοτεχνία, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις τέχνες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην προφορική επικοινωνία.

Στον επαγγελματία το κέντρο MiR παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει στον τομέα του, ασχέτως του αν αυτός είναι οι επιχειρήσεις, τα τουριστικά επαγγέλματα, η εκπαίδευση κ.ά.

Τα προγράμματα είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να καλύπτουν τις προσδοκίες όλων των ενδιαφερομένων, και να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες χρόνου και εντατικοποίησης, καθώς και στην οικονομική δυνατότητα κάθε μαθητή.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.