Θέλετε να δώσετε τις  εξετάσεις TRKI (TORFL) με 100% επιτυχία;

 

Το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας MiR με την προσομοίωση των εξετάσεων

σάς δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε άριστα για τις εξετάσεις της ρωσικής γλώσσας.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία του MiR

Προσεχώς θα αναρτηθεί το πρόγραμμα για το τον Ιούλιο 2021.
_____________________________________________________________________________

Οι παρούσες αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί́ στη χώρα για την αποτροπή της διασποράς του ιού COVID-19 και οποιαδήποτε μεταβολή́ αυτής της κατάστασης θα οδηγήσει σε λήψη νέας απόφασης. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!  

Τα προγράμματα για επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως. Το να βρίσκεστε μακριά από την Αθήνα ή το να μην έχετε την ευχέρεια να μετακινείστε για να παρακολουθείτε τα μαθήματα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για όποιον θέλει να βάλει την εκπαίδευση στη ρωσική γλώσσα και κουλτούρα στην επαγγελματική και όχι μόνο ζωή του.

Το MiR παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εσείς ή/και το προσωπικό σας μαθήματα ρωσικής γλώσσας για επιχειρήσεις εξ αποστάσεως, με τη βοήθεια της σύγχρονη΄ς τεχνολογίας. Έτσι εκτός από το κέρδος που έχετε συνολικά από αυτή σας την επένδυση, έχετε επιπλέον κέρδος σε χρόνο και χρήμα.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε εταιρείες που θέλουν να επεκταθούν στη ρωσική αγορά και επιθυμούν να εκπαιδεύσουν από 3 και περισσότερα άτομα από τα στελέχη και τους υπαλλήλους τους για να είναι αποτελεσματικοί σε αυτό τον τομέα.

Καθώς οι απαιτήσεις της αγοράς αυξάνονται και είναι επιτακτική η ανάγκη για εκσυγχρονισμό και επέκταση, το MiR ανταποκρίνεται στις συνθήκες με οικονομικά, σύγχρονα και αποδοτικά προγράμματα.

Μαζί κάνουμε το σχεδιασμό τού τι ακριβώς χρειάζεστε και πώς θα συνεργαστούμε για να το καλύψουμε. Με έμπειρους καθηγητές ακριβώς στον τομέα αυτό και δοκιμασμένα προγράμματα σχεδιάζουμε αυτό που θα ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες εταιρικές ανάγκες σας.

Και εδώ τα μαθήματα γίνονται είτε στο δικό μας είτε στο δικό σας χώρο, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Όσοι προτιμήσουν τα προγράμματα αυτά θα επωφεληθούν από τη συνέργεια της ομάδας, την άμιλλα και τη συνεργασία.

Τα προγράμματα αυτά επιδοτούνται από το ΛΑΕΚ.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2020 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.